Otvoren kampus London School of Commerce u Beogradu

Bez autora
Feb 08 2011

Visokoškolska ustanova sa najvećim brojem MBA studenata u Evropi, London School of Commerce (LSC), otvorila je svoj kampus u Beogradu. Povodom početka rada večeras je u hotelu Hajat organizovana svečanost. LSC pohađaju studenti iz preko 130 zemalja i to je jedna od najboljih škola u ovoj oblasti. Studenti tokom školovanja mogu da promene mesto i da studiraju u glavnom kampusu u Londonu, Beogradu, Kolombu u Šri Lanki, Kuala Lumpuru u Maleziji i Najrobiju u Keniji. Beograd je, pored Londona jedini grad u Evropi u kojem je otvoren kampus ove visokoškolske ustanove. Glavni grad Srbije je atraktivan i ima mnogo toga da ponudi studentima iz celog sveta. Inače, kampus u Beogradu se ne razlikuje od onog u Londonu.

Otvoren kampus London School of Commerce u BeograduVisokoškolska ustanova sa najvećim brojem MBA studenata u Evropi, London School of Commerce (LSC), otvorila je svoj kampus u Beogradu. Povodom početka rada večeras je u hotelu Hajat organizovana svečanost.

Ambasador Velike Britanije, Majkl Devenport istakao je da LSC pohađaju studenti iz preko 130 zemalja i da je to jedna od najboljih škola u ovoj oblasti. Studenti tokom školovanja mogu da promene mesto i da studiraju u glavnom kampusu u Londonu, Beogradu, Kolombu u Šri Lanki, Kuala Lumpuru u Maleziji i Najrobiju u Keniji.

Devenport je istakao da je Beograd, pored Londona jedini grad u Evropi u kojem je otvoren kampus ove visokoškolske ustanove. On je takođe istakao da je glavni grad Srbije atraktivan i da ima mnogo toga da ponudi studentima iz celog sveta. Inače, kampus u Beogradu se ne razlikuje od onog u Londonu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik